PackIt 2000-0019

PackIt 2000-0019

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Mennyiségi kedvezmény  
Minimum 2 db rendelése esetén       4490 Ft/db Mi szólnál hozzá, ha bárhova magaddal vihetnél  egy ultrakönnyű hűtőszekrényt,   amelyből bármikor  elérhetőek lennének kedvenc friss ételeid, italaid? Ez az álom, amely a packit segítségével  valósággá válhat .
Ez nem hűtőtáska ez packit. Ez a termék a legjobb áron kapható,  így további kuponkedvezmény már nem használható fel hozzá.
A packit úgy működik, mint a hűtőszekrényed és akár 10 órán keresztül frissen tartja ételeidet bárhol az úton . A titok a lefagyasztható hűtőzselé betétekben rejlik. Miután a mélyhűtőben a packit elérte az „üzemi állapotot az oldalakba épített hűtőzselék hideghullámot generálnak,   amely körkörösen körülveszi a frissen tartandó ételt és italt.
Ahhoz hogy ugyanezt a hatást elérjük a „szokásos módon jégakkuk használatával,   annyi akkut kellene használni , hogy a hűtendő élelmiszernek már szinte nem jutna hely a csomagban.
A „mobil hűtő akár 10 órán kereszt ül sugároz hideg energiát , annak érdekében, hogy ugyan olyan frissen tartsa az élelmiszert, mint amikor becsomagoltad őket. A packlt' szabadalmaztatott technológiája annyira hatékony és erőteljes, hogy az első órában képes a folyadékokat 4 fokosra csökkenteni . Ugyanez igaz még a szobahőmérsékletű folyadékokra, ugyanis lehűti azokat is. A packit praktikusan összehajtható ez által kis helyet foglal akár mélyhűtőben akár használaton kívül a polcon. A –hideg- tiszta különbség:  A PACKIT hűtőképességének összehasonlítás a más piaci szereplővel:Jól látszik hogy a packit 10 óra múlva éri el azt a belső hőfokot amit a többi (tesztben résztvevő szokásos  ételtartó) képes produkálni (első1-2 óra kivételével. )
Űrtartalom: 6 literCipzárosA belseje könnyen tisztíthatóPVC-, BPA-, ftalát- és ólommentesTeljes méret: H21 x B25 x D20 cmÖsszehajtva: H7 x B25 x D20 cm

Így is ismerheti: 2000 0019, 20000019

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.